Interview Wisso Wissing in de Huurwijzer

In de 4e editie van de Huurwijzer (2021) verscheen een interview met Wisso Wissing, voorzitter van de Federatie HCS. Hij komt op voor de belangen van huurders in de commerciële sector en stelt: “Huurders zijn overgeleverd aan de grillen van de verhuurders.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Interview Wisso Wissing in de Huurwijzer

In de 4e editie van de Huurwijzer (2021) verscheen een interview met Wisso Wissing, voorzitter van de Federatie HCS. Hij komt op voor de belangen van huurders in de commerciële sector en stelt: “Huurders zijn overgeleverd aan de grillen van de verhuurders.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

In de 4e editie van de Huurwijzer (2021) verscheen een interview met Wisso Wissing, voorzitter van de Federatie HCS. Hij komt op voor de belangen van huurders in de commerciële sector en stelt: “Huurders zijn overgeleverd aan de grillen van de verhuurders.”

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen