Nieuwe Woonprotesten

In het najaar sloegen huurders in meerdere steden de handen ineen met protesten en een breedgedragen Woonmanifest met oplossingen voor de wooncrisis. De tijdelijke protestpauze vanwege de coronamaatregelen is voorbij en huurders gaan weer de straat op. Bij welk Woonprotest ga jij je stem laten horen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwe Woonprotesten

In het najaar sloegen huurders in meerdere steden de handen ineen met protesten en een breedgedragen Woonmanifest met oplossingen voor de wooncrisis. De tijdelijke protestpauze vanwege de coronamaatregelen is voorbij en huurders gaan weer de straat op. Bij welk Woonprotest ga jij je stem laten horen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

In het najaar sloegen huurders in meerdere steden de handen ineen met protesten en een breed gedragen Woonmanifest met oplossingen voor de wooncrisis. De tijdelijke protestpauze vanwege de coronamaatregelen is voorbij en huurders gaan weer de straat op. Huurders zijn momenteel druk bezig met de organisatie van nieuwe Woonprotesten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Bij welk Woonprotest ga jij je stem laten horen? In dit artikel vind je informatie over de aangekondigde Woonprotesten.

 Woonactie Delft

De Woonactie Delft is op zondag 6 februari 2022 en start om 13:00u. De locatie wordt komende week bekendgemaakt op de website van de Woonactie

 Veense Woonbetoging

In veel grote steden is de afgelopen tijd al gedemonstreerd, maar problemen op de woningmarkt zijn er overal, zo ook in de Utrechtse gemeente Veenendaal. Op zaterdag 12 februari staat het protest pal voor het gemeentehuis op het Raadshuisplein. Informatie kan je vinden op de site van de Veense woonbeweging.

Woonrevolutie Leiden

Op zondag 13 februari 2022 gaan Leidse huurders de straat op tegen de wooncrisis. Samen staan zij vanaf 14:00 op de Lammermarkt, op ongeveer vijf minuten lopen vanaf centraal station. Informatie over het programma kan je vinden op de site van de Woonrevolutie.

Woonoproer Haarlem

Op zondag 27 februari protesteert Haarlem vanaf 14:00 voor meer betaalbare woningen op het Reinaldapark. Informatie kan je vinden op de website van Woonoproer Haarlem.

Woonoffensief Eindhoven

Op zondag 13 maart staat Eindhoven op het Stadshuisplein. Het protest begint om 14:00 en informatie kan je vinden op de website van het Woonoffensief.

Nieuwe Woonprotesten

Staat er nog geen Woonprotest bij jou in de buurt in dit overzicht? De Woonopstand, de organisatie van het Woonprotest in Rotterdam, houdt een overzicht bij van alle nieuw aankondigingen van landelijke en lokale woonacties. 

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen