Aangesloten huurdersorganisaties

Ook onderdeel worden van het netwerk van FHCS? Sluit je aan!

Platform Bouwinvest

Platform Bouwinvest behartigt de belangen van 22 huurdersorganisaties verspreid over heel Nederland.

Huurdersvereniging Java

Huurdersvereniging Java (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van 702 woningen van verhuurder Bouwinvest op het Java-Eiland. Onderdeel van Platform Bouwinvest.

Huurderscommissie Boston

Huurderscommissie Boston (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van de 90 woningen van verhuurder Vesteda in het Boston Flatgebouw.

UCP Huurderscommissie Nellestein

De huurderscommissie Nellestein (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van 208 woningen van verhuurder UCP.

Huurdersvereniging Flats Europa Boulevard

Huurdersvereniging Flats Europa Boulevard (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van de 150 flats van verhuurder ASR.

Huurdersbelangenvereniging De Bewoners

Huurdersbelangen vereniging De Bewoners (Duivendrecht) behartigt de belangen van de huurders van 87 woningen van verhuurder Syntrus Achmea.

Bewonerscommissie Tolweid

Bewonerscommissie Tolweid (Castricum) behartigt de belangen van 48 woningen van verhuurder Vesteda.

Huurderscommissie Patrizia Nellestein

Huurderscommissie Patrizia Nellestein (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van de 268 woningen van verhuurder Patrizia.

Huurdersbelangenvereniging Mijndenhof

Huurdersbelangenvereniging Mijndenhof (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van 200 woningen van verhuurder Vesteda.

Bewonersvereniging Lorelei

Bewonersvereniging Lorelei (Rotterdam) behartigt de belangen van de huurders van 69 woningen van verhuurder Vesteda.

Huurdersvereniging Peelhorst

Huurdersvereniging Peelhorst (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van de 35 woningen van verhuurder Four Brothers.

Huurdersvereniging Maaskwadrant

Huurdersvereniging Maaskwadrant (Rotterdam) behartigt de belangen van de huurders van 120 woningen van verhuurder OCP/Vivada IX.

Huurdersvereniging de Makroon

Huurdersvereniging de Makroon (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van 136 woningen van verhuurder Syntrus Achmea.

Bewonersvereniging Marne I en III

Bewonersvereniging Marne I en III (Amstelveen) behartigt de belangen van de huurders van 84 woningen van verhuurder Nagron/van Herkgroep.

Huurdersvereniging Argentinie I

Huurdersvereniging Argentinie I (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van 61 woningen van verhuurder Altera Vastgoed NV.

Bewonerscommissie Het Bewegingshuis

Bewonerscommissie Het Bewegingshuis (Zwolle) behartigt de belangen van de huurders van 93 appartementen van verhuurder Bouwinvest.

Huurdersvereniging Haya van Someren

Huurdersvereniging Haya van Someren (Amstelveen) behartigt de belangen van de huurders van 54 appartementen van verhuurders Bouwinvest.

Huurdersvereniging Atriumhof 1-83

Huurdersvereniging Atriumhof 1-83 (Naaldwijk) behartigt de belangen van de huurders van 42 seniorenwoningen van verhuurder Stichting Pieter van Foreest.

Bewonerscommissie Hof van Pampus 125-271

Bewonerscommissie Hof van Pampus 125-271 (Hoofddorp) behartigt de belangen van de huurders van 74 appartementen van verhuurder Bouwinvest.

Bewonerscommissie Kinderdijkstraat 73 t.m 77

Bewonerscommissie Kinderdijkstraat 73 t.m 77 i.o. (Amsterdam) behartigt de belangen van de huurders van de woningen van verhuurder MHM Onroerend Goed B.V.

Wachtwoord Instellen