Urgente gespreksthema’s tijdens afgelopen Woonbond webinar

Op woensdag 6 oktober jl. gaf de Woonbond een webinar voor huurdersorganisaties in de commerciële sector. Thema’s waren: de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 en het overleg met de gemeente. Tijdens de webinar was er ook een gesprek met onze voorzitter Wisso Wissing.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Urgente gespreksthema’s tijdens afgelopen Woonbond webinar

Op woensdag 6 oktober jl. gaf de Woonbond een webinar voor huurdersorganisaties in de commerciële sector. Thema’s waren: de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 en het overleg met de gemeente. Tijdens de webinar was er ook een gesprek met onze voorzitter Wisso Wissing.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op woensdag 6 oktober jl. gaf de Woonbond een webinar voor huurdersorganisaties in de commerciële sector. Thema’s waren: de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 centraal en het overleg met de gemeente.
Tijdens de webinar was er ook een gesprek met Wisso Wissing van De Federatie Huurders Commerciële Sector (FHCS). Het gesprek ging o.a. over het vergroten van lokale invloed én et wetsvoorstel ‘goed verhuurderschap’. Via deze link kun je de webinar terugkijken.

thumbnail_image003.png

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen