In antwoord op ….open brief aan Ollongren van 4 januari j.l.

Chimène van Lunteren had haar schriftelijke noodkreet eerder met ons gedeeld. Deze maand ontving zij een reactie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin o.a. werd gesteld dat komend juli geen huurverhoging voor sociale huurwoningen is toegestaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

In antwoord op ….open brief aan Ollongren van 4 januari j.l.

Chimène van Lunteren had haar schriftelijke noodkreet eerder met ons gedeeld. Deze maand ontving zij een reactie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin o.a. werd gesteld dat komend juli geen huurverhoging voor sociale huurwoningen is toegestaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Chimène van Lunteren had haar schriftelijke noodkreet eerder met ons gedeeld. Deze maand ontving zij een reactie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. In deze brief staat onder meer dat komend juli geen huurverhoging voor sociale huurwoningen is toegestaan.

Lees hier de brief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen