Trouw-artikel over tekort aan huurwoningen

Het lukt maar niet om het tekort aan huurwoningen op te lossen. Daarover gaat dit artikel in Trouw, waarin ook de Federatie aan het woord komt. De Federatie HCS geeft aan, dat de huur van ALLE huurwoningen bepaald zou moeten worden door het puntenstelsel.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Trouw-artikel over tekort aan huurwoningen

Het lukt maar niet om het tekort aan huurwoningen op te lossen. Daarover gaat dit artikel in Trouw, waarin ook de Federatie aan het woord komt. De Federatie HCS geeft aan, dat de huur van ALLE huurwoningen bepaald zou moeten worden door het puntenstelsel.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het lukt maar niet om het tekort aan huurwoningen op te lossen. Daarover gaat dit artikel in Trouw, waarin ook de Federatie aan het woord komt. De Federatie HCS geeft aan, dat de huur van ALLE huurwoningen bepaald zou moeten worden door het puntenstelsel.

Het artikel ‘Het lukt maar niet om het tekort aan huurwoningen op te lossen’ van Hanne Obbink leest u hier

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen