Artikel ‘De Tijd is rijp voor verandering’ – Huurpeil Winter 2020

In het tijdschrift Huurpeil van de Woonbond (editie Winter 2020) verscheen een artikel van Agnes Verweij: “HuurWonen is een grondrecht. Dat moeten we niet aan de markt overlaten zonder regulering, vinden huurdersvertegenwoordigers in de vrije sector. Zij hebben een uitgebreid repertoire aan plannen
om de commerciële huursector structureel te verbeteren in het voordeel van huurders en woningzoekenden. Is de tijd rijp voor hun vergaande plannen? Ja!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikel ‘De Tijd is rijp voor verandering’ – Huurpeil Winter 2020

In het tijdschrift Huurpeil van de Woonbond (editie Winter 2020) verscheen een artikel van Agnes Verweij: “HuurWonen is een grondrecht. Dat moeten we niet aan de markt overlaten zonder regulering, vinden huurdersvertegenwoordigers in de vrije sector. Zij hebben een uitgebreid repertoire aan plannen
om de commerciële huursector structureel te verbeteren in het voordeel van huurders en woningzoekenden. Is de tijd rijp voor hun vergaande plannen? Ja!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wonen is een grondrecht. Dat moeten we niet aan de markt overlaten zonder regulering, vinden huurdersvertegenwoordigers in de vrije sector. Zij hebben een uitgebreid repertoire aan plannen om de commerciële huursector structureel te verbeteren in het voordeel van huurders en woningzoekenden. Is de tijd rijp voor hun vergaande plannen? Ja!

 Lees hier het volledige artikel

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen