Commerciële huursector steeds groter

Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek. Inmiddels zijn er in Nederland ruim 1,13 miljoen commerciële huurwoningen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Commerciële huursector steeds groter

Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek. Inmiddels zijn er in Nederland ruim 1,13 miljoen commerciële huurwoningen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat de commerciële huursector in Nederland steeds groter wordt. Inmiddels zijn er ruim 1,13 miljoen commerciële huurwoningen in ons land. Dit is een groei van ruim 28 duizend woningen ten opzichte van 2021.

Het aantal huurders in de commerciële sector groeit de laatste jaren. Momenteel woont 1 op de 7 Nederlanders in een commerciële huurwoning. Een groeiende groep die betere bescherming verdient door middel van het einde van tijdelijke huurcontracten en regulering van de vrije sector.

Het artikel van het CBS kun je hier lezen.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen