Nieuwe website Huurcommissie

De Huurcommissie heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze website heeft meer aandacht voor huurders in de vrije sector.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwe website Huurcommissie

De Huurcommissie heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze website heeft meer aandacht voor huurders in de vrije sector.

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Huurcommissie heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze website heeft meer aandacht voor huurders in de vrije sector.

Het afgelopen jaar heeft de Federatie HCS aandacht gevraagd voor betere voorlichting voor huurders in de vrije sector, waaronder ook bij de Huurcommissie. Op de oude website was de aandacht voor deze huurders beperkt en moeilijk te vinden. Daar is in het nieuwe ontwerp veel aandacht aan besteed, waardoor je gemakkelijk ziet wanneer je bij de Huurcommissie terecht kunt, en welke rechten je hebt.

Wat veel huurders in de vrije sector bijvoorbeeld niet weten, is dat ze tot zes maanden de tijd hebben om hun huurprijs te laten toetsen door de Huurcommissie. Deze kan meekijken, en helpen bepalen of je ook echt een woning in de vrije sector hebt, of toch te veel betaalt voor een sociale huurwoning. De nieuwe pagina maakt het veel duidelijker dat je hier als huurder recht op hebt. Ook kan je informatie vinden over klachten van gedrag van je huurder, onderhoud, servicekosten en je energielabel.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen