Bijeenkomst Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting

Afgelopen weken konden bewoners en huurdersorganisaties meepraten over de Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting. Op 21 november worden de resultaten en aanbevelingen gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bijeenkomst Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting

Afgelopen weken konden bewoners en huurdersorganisaties meepraten over de Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting. Op 21 november worden de resultaten en aanbevelingen gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Afgelopen weken konden bewoners en huurdersorganisaties meepraten over de Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting. Op 21 november worden de resultaten en aanbevelingen gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger.

Amsterdam werkt aan een nieuw plan voor de toekomst van volkshuisvesting in de stad. Bewoners en huurdersorganisaties zijn gevraagd mee te denken tijdens bijeenkomsten en op een speciale website van de gemeente.

Op maandag 21 november deelt gemeente Amsterdam met o.a. wethouder Zita Pels de resultaten en aanbevelingen die zij hebben opgehaald. De avond start om 20.00 in Pakhuis de Zwijger.

Meer informatie over het programma en de aanmeldpagina kan je vinden op de website van Pakhuis de Zwijger.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen