“Huurdersvereniging: vergeet sociale huur in commerciële sector niet”

FHCS in het Vastgoed Journaal

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Huurdersvereniging: vergeet sociale huur in commerciële sector niet”

FHCS in het Vastgoed Journaal

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op maandag 1 augustus schreef het Vastgoed Journaal, online platform voor de vastgoedsector, over de reactie van Federatie Huurders Commerciële Sector over de plannen van het kabinet om enkel sociale huurders bij een woningcorporatie rest te geven op een huurverlaging bij een laag inkomen. Een groeide groep sociale huurders in de commerciële sector is uitgesloten van de voorgestelde maatregel en wordt hierdoor ongelijk behandeld. De Federatie HCS roept op om dit wetsvoorstel uit te breiden naar alle huurders met een laag inkomen in de gereguleerde huursector ongeacht of de verhuurder een woningcorporatie of een commerciële partij is.Lees het artikel op de website van het Vastgoed Journaal.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen