“Groep economen: puntensysteem voor maximale huurprijs moet bij het grofvuil”

FHCS in NU.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Groep economen: puntensysteem voor maximale huurprijs moet bij het grofvuil”

FHCS in NU.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op vrijdag 30 september schreef NU.nl over een oproep van enkele economen om juist het hele WWS-systeem af te schaffen. Maar op basis van het puntensysteem wordt juist een eerlijke prijs bepaalt voor huurwoningen. NU.nl sprak ook met de Federatie Huurders Commerciele Sector over waarom het WWS-systeem juist zo belangrijk is voor huurders en een eerlijke huurprijs. “Huurprijsregulering doet niets meer dan huurders de garantie geven dat zij een eerlijke prijs betalen die past bij de kwaliteit van hun woning. Door deze grens van 1.000 euro kunnen huisbazen in de toekomst nog steeds aan veel middeninkomens en andere vrije sector huurders woekerprijzen vragen voor een woning van slechte kwaliteit”, reageerde voorzitter Janhuib Blans. Lees het artikel op de website van NU.nl.

Geef een reactie

Wachtwoord Instellen